keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Venäjä - Suomi

Ottelu on alkamassa. Mitään ennakkoanalyysia on turha tehdä, sillä asia on juuri niin, kuten Pasi Rautiainen televisiossa sanoo: Ei mitään syytä hätääntyä, vaan omilla vahvuuksilla omaa peliä.

Puoliaikatilanne: Venäjä 1 - Suomi 0

Venäjän maali tuli keskialueen pallonmenetyksen jälkeen. Ehkä olisi ollut parempi pelata todella puolustavasti, ehkä ei. Vaikea sanoa. Suomen pelissä ei ole havaittavissa mitään todella pahoja vikoja. Aiemmissa otteluissa aivan loistavasti pelannut Roman Eremenkko on ehkä hieman epävarma, mutta toisaalta Suomen on toisella jaksolla haettava maalia, joten ketään puolustavampaa pelaajaa ei hänen tilalleen kannata vaihtaa.

Lopputulos: Venäjä 3 - Suomi 0

Kahta viimeistä maalia ei oikeastaan kannata laskea. Yksittäisten pelaajien arviointi on joukkuepeleissä joukkueen sisäinen tehtävä, joten todetaan vain, että alusta asti olisi ehkä pitänyt vain vetäytyä puolustukseen, koska tästäkin pelistä - huolimatta kahdesta omasta maalista - näki, että puolustus toimii. Se vain tarvitsee puolustavan keskikentän tukea.

Sinänsä ei mitään ongelmaa, sillä Suomi pystyy voittamaan Venäjän kotonaan ja kuittaamaan tämän tappion.

Venäjästä on sanottava, että joukkueessa on uskomattoman taitavia ja nopeita pelaajia. Jos pitäisi pitkällä tähtäimellä veikata menestyvää joukkuetta niin Venäjä olisi ehdottomasti yksi niistä. Mikäli Venäjä pääsee jo seuraavaan MM-lopputurnaukseen - mikä kai merkitsisi Saksan putoamista ;) - niin vedonlyöjien kannattaa sijoittaa pieni summa siihen, että se myös menestyy siellä.

Ei kommentteja: